Sala Melmac

Sóc la Carlota Masvidal, de la Cia.Mar Gomez, companyia de dansa teatre amb més de 25 anys de trajectòria, actual gestora de la Sala Melmac (Barcelona).

Em poso en contacte per presentar-vos el nou projecte que hem iniciat aquest 2019, un nou espai de creació i exhibició d’arts escèniques de petit format: la Sala Melmac. Aquest divendres 01 de març, a les 20:30h estrenem “Matchombe” (infant prematur), el nou espectacle de dansa de l’artista resident Michel Kiyombo, ballarí congolès afincat a Bèlgica que ens mostrarà el procés de creació del seu segon solo de dansa.

La peça “Matchombe” ha estat seleccionada per a la final de la competició belga de dansa contemporània Dansvitrine que reuneix coreògrafs de tot Flandes i Brussel·les. Els coreògrafs seleccionats, a més de rebre assessorament professional, presentaran les seves creacions al públic a l’històric Vooruit (Gant) el dissabte 11 de maig de 2019.

Matchombe és un viatge a la infantesa, una història íntima i valenta, un espectacle de dansa que reivindica la maduresa personal i professional d’aquest artista internacional. Hi haurà un col·loqui post-funció amb l’artista. Trobareu més informació enaquest enllaç.

Us agrairem feu la màxima difusió entre els vostres associats. Esperem pugui ser del vostre interés.

Moltes gràcies per la vostra atenció. Ens posem a disposició per quasevol aclariment o per a més informació.
Carlota Masvidal, Cia. Mar Gómez, +0034 932 216 695
www.ciamargomez.com, @CiaMARGOMEZ