Javier Zarco – ALTER AFRICA – 10 de novembre de 2018

Dissabte 17 de novembre del 2018, des de les 17.00h. a 02:00h.

Fàbrica de Creació de Fabra i Coats, Carrer Sant Adrià, 20, Sant Andreu, Barcelona

Estem celebrant el 5è aniversari de SLOW WALK MUSIC i el cos ens demana festa, així que hem creat ALTER AFRICA, una cita amb la música africana, que esperem sigui una cita anual. Per a l’ocasió, us proposem un parell de bandes dels primers anys del segell: Alma Afrobeat Ensemble i Nakany Kanté, un parell de bandes d’aquest any: Ebra Elephant Tiny Obsession i una de les DJs afro que estan revolucionant la city amb diversos col·lectius i clubs itinerants: DJ VERA G. Moumié del Club N’Zinga.

Barcelona és una ciutat vibrant, creativa i compromesa, demà mateix podrien pujar a l’escenari més de 50 propostes musicals africanes, que nosaltres sapiguem. N’hi ha una gran quantitat, però sobretot hi ha qualitat i nosaltres estem molt a gust aquí. Per a aquesta primera edició de ALTER AFRICA volem mostrar només una miqueta del bon estat de l’escena africana de Barcelona. Aquesta és una altra Àfrica, la qual viu a la nostra ciutat. Són de Nigèria, Camerun, Guinea Conakry, el Marroc o Donosti; fan Afrobeat, Pop Mandinga, Bantú Sounds o Maghreb Dance Pop, però viuen a Barcelona. El lloc escollit és la FABRICA DE CREACIÓ de FABRA I COATS, on som residents des de l’any passat.

SLOW WALK MUSIC va néixer el 2013 com a companyia discogràfica, editorial musical, agència de contractació i representació de músics africans que viuen a Barcelona, encara que recentment hem començat a editar-ne alguns de fora i així seguirem, ampliant la família.

PROGRAMA:

Obrim a les 5 de la tarda amb un mercat de creadors africans de Barcelona, venda i intercanvi de discos, i alguna mostra de la realitat que vivim, a més de menjar i beguda, és clar.

19:00. ELEPHANT TINY OBSESSION

Banda liderada pel camerunès Xumo Nunjo que va editar a la primavera seu 1r disc “Fire Love”, una extraordinària trobada entre els mecanismes creatius de la cultura bantu i la performance musical contemporània, que uneix funk, jazz i música electroacústica. Intenses polirítmies amb subtils contrastos melòdics. Soundcloud

20.15h. NAKANY KANTÉ

Original de Guinea Conakry i amb dos discos editats, s’ha col·locat al top 5 del seu país amb produccions locals com “Nebifé” en col·laboració amb Azaya, que ja ha superat el milió de visites. El seu 2n disc “Naka” a la seva sortida va esdevenir el millor disc de l’any de World Music de la revista Mondosonoro, el seu directe va quedar entre els millors de l’any de Rockdelux i ha passejat el seu directe per diversos països. Entre els seus músics: Djekoriamory Kanté, guitarrista habitual de Mory Kanté, li donen un so únic. www.nakanykante.com

21.30h. EBRA

EBRA és l’alter-ego triat per Khaoula Bouchkhi, una artista nord-africana, principalment coneguda per la seva facilitat per a l’ús de la transculturalitat i com una intèrpret ferotge i commovedora (també és ballarina i actriu). Té un petit je-ne-sais-quoi per estendre ponts entre ànimes tan fàcilment com respirar. Una aventura Maghreb Dance Pop per posar en escena el seu 1r disc “Modern Àfrica I: Reveries” editat a la primavera de 2018.

http://www.ebra-music.com/

 23.00 h. ALMA AFROBEAT ENSEMBLE

Aquesta banda és ja un referent en el panorama internacional de l’Afrobeat. Aquest estiu van fer la seva 3a gira consecutiva dels EUA i en l’últim Mercat de Música Viva de Vic van presentar el seu 4t disc, “Monkey See, Monkey Do”, que presenten a Barcelona aquest mateix dia. Per a l’ocasió tindrem un concert especial amb molts i moltes convidats i convidades, com no podia ser d’altra manera, ja que el projecte de SLOW WALK MUSIC va néixer de la idea i la necessitat de crear una segell discogràfic per a la banda, però la casualitat voler que arribéssim fins aquí.

www.almaafrobeat.com

DJ VERA G. Moumié Fi de Festa

Nascuda a Donosti, de mare camerunesa i pare basc, té en el seu mesclador el millor de les pistes de ball d’Àfrica, el d’ara i el de sempre. Coordina cada mes el club N’ZINGA a l’associació Freedonia del Raval de Barcelona. Ve de l’electrònica de Madrid, Eivissa …. té el beat de ball a la mà. Soundcloud

Us deixem un parell de links de dos temes que hem gravat aquest estiu, on col·laboren diversos artistes del segell i una mica de cada banda:

“Bidenou”de Nakany Kanté featuring ebra i Aaron Feder d’Alma Afrobeat

“Children” de Afrikemet featuring Marga Mbande, Bangaly Bangoura d’Inna Sound Foundation, Joe Psalmist d’Alma Afrobeat i EBRA.

Una iniciativa de Slow Walk Music i Dj kchorro per l’ong Street Child. Gravada en vídeo per Opposite Films.

“Humanité”d’Elephant Tiny Obsession

“Nebifè” de Nakany Kanté feat. Azaya

“Oiseaux Ègarès” de EBRA

“Remember” d’Alma Afrobeat Ensemble

Entrades a la venda aquí.  Anticipada 10 € Taquilla 15 €

T’agraïríem la possible difusió de l’esdeveniment, i per a qualsevol cosa, ja sabeu, aquí estem.

Salutacions.

Javi Zarco

SLOW WALK MUSIC

Fabra i Coats – Fàbrica de Creació

Sant Adrià, 20

08030 Barcelona

+ 34 672 656 014   www.slowwalkmusic.com

 

  Artistas en Gira:

– Nakany Kante, Alma Afrobeat Ensemble, EBRA, Fatou Fomgolimbi Diallo, Nayaband, Mû Mbana,

  Afàrà Ancestors, 1st African Gospel Choir, Nino Galissa, Anita Zengeza, Afrikemet, E.T.O. Elephant Tiny Obsession,

  Balla Balla, Inna Sound Foundation, The Massive Brothers, Ngomez Nokkas, Dj Vera G. Moumie,

  Kwame Afrovibes, Michel Doudou Ndione, Marga Mbande, Dj Floro-Republicafrobeat.

  Ibrahima Cissokho & Le Mandingue Foly, Djarabikan-Les Balafons du Cote d’Ivoire, Sia Tolno